A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму Коршівської сільської ради

Новини

Благодійний освітній проєкт

Flowers4school - це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. Детальніше за посиланням https://www.flowers4school.com/

12:55 07.11.2022

Благодійна допомога від UNICEF спільно з ГО "Сильно"

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Відділ освіти, керівники закладів освіти висловлюють щиру подяку UNICEF спільно з ГО "Сильно" за наданий спортивний інвентар. Ця підтримка - свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

10:52 28.10.2022

З Днем захисників та захисниць України

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною,в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні!

21:15 14.10.2022

Вітаємо!

Вітаємо Галину Софронівну, директора Ліснослобідської гімназії з отриманням заслуженої нагороди, яка є підтвердженням  високих особистісних якостей. Бажаємо Вам успішного подальшого життєвого шляху, виконання задуманого, якнайшвидшої реалізації масштабних цілей.

16:23 03.10.2022

День учителя

Шановні колеги, вітаємо Вас з Днем учителя. Хочеться побажати нам усім стійкості і терпіння, поваги учнів і розуміння батьків, успішної діяльності, результативності та відмінних показників, здоров’я, благополуччя і тільки позитивних емоцій. 

10:02 02.10.2022

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека - це храм, де завжди народ зберігав духовність, знання та мудрість. У давнину бібліотеку називали «Дім життя», «Притулок мудрості», «Аптека для душі». Щоб ви не робили, чим би ви не займалися, вам завжди буде потрібен розумний і вірний помічник – книга.  

10:02 30.09.2022

27 вересня в Україні відзначають День вихователя та всіх дошкільних працівників.

 Вітаємо з Днем вихователя всіх працівників дошкільної освіти Бажаємо, щоб від дитячого галасу ніколи не втомлюватися, а тільки радіти разом з маленькими бешкетниками кожному новому дню, кожній новій ідеї. Здоров'я, терпіння і внутрішньої гармонії, а також удачі, радості та розуміння у стосунках з близькими людьми!

09:57 27.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень