A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму Коршівської сільської ради

Новини

Форум "Стратегічна сесія цифровізації освітньої галузі"

У середу, 10 квітня в Івано-Франківську проходив форум "Стратегічна сесія цифровізації освітньої галузі | Івано-Франківська область", організованої представниками цифрової освітньої платформи «Eddy» (сайт - https://eddy.org.ua Facebook - https://www.facebook.com/eddyplatforms).

13:29 12.04.2024

ІІІ етап змагань з волейболу серед дівчат в рамках проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

10 квітня команда дівчат Лісківської гімназії представила Коршівську громаду у півфіналі районного етапу змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу, що проходив у спортивному комплексі с. Королівка.

15:55 11.04.2024

"Серцем єдиним, ми - Україна"

Сьогодні відбувся І етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» серед закладів загальної середньої освіти Коршівської територіальної громади. Конкурс проводиться за ініціативи та підтримки голови обласної державної (військової) адміністрації Світлани Онищук. Його метою є посилення національно-патріотичного виховання, сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню учнівської молоді, виявлення, підтримка талановитих дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті, сприяння психологічному розвантаженню учнів.

15:51 11.04.2024

ДЮРПівці Коршівського ліцею активно готуються до районного етапу змагань серед команд дружин юних рятувальників-пожежників

Сьогодні для команди ДЮРП Коршівського ліцею за сприяння та підтримки Коломийського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області було організовано виїзне тренування в м. Коломия в рамках підготовки до районних змагань серед команд дружин юних рятувальників-пожежників. Для належної підготовки команди та підвищення спортивної майстерності заплановано ще два такі тренування. Бажаємо ДЮРПівцям успіхів у пожежно-рятувальному спорті!

13:56 08.04.2024

ДЮРПівці Коршівського ліцею відвідали місцеву пожежну команду

Юні рятувальники Коршівського ліцею з представниками Коломийського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області відвідали місцеву пожежну команду, де ознайомилися з особливостями професії рятувальника.

15:17 03.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень